DENNÍ MENU – 18. 2. –22.2. 2019

 ♦

PO

Sedlácká polévka (1) 12,-

1) Grilovaná uzená krkovička, čočka na kyselo, salát z kysaného zelí (1) 105,-

2) Kuřecí „Kung Pao“, hranolky (5) 110,-

3) Italská krémová rýže s vepřovou panenkou a sýrem gorgonzola (3,7) 125,-

4) Medailonky z hovězího flank steaku se šalotkovo-pepřovou omáčkou, pečené brambory, salátek (1) 150,-

ÚT

Staročeská česnečka s chlebovými krutóny (1) 12,-

1) Smažený hermelín, vařené brambory s pažitkou, domácí tatarská omáčka (1,3,7,10) 105,-

2) Telecí ragů s bylinkovou rýží (1) 115,-

3) Krůtí medailónky s rokforovou omáčkou, bramborové dukátky (3,7) 125,-

4) Medailonky z hovězího flank steaku se šalotkovo-pepřovou omáčkou, pečené brambory, salátek (1) 150,-

ST

Frankfurtská polévka s klobásou (1,7) 12,-

1) Koprová omáčka s hovězím masem a vajíčkem, vařené brambory (houskový knedlík) (1,3) 105,-

  2) Grilovaný filet z mořské štiky, zeleninový kuskus, citrónová omáčka (4) 115,-

  3) Kuřecí steak zapečený s rajčata a mozzarelou, americké brambory, česnekový dresink (3,7) 125,-

4) Medailonky z hovězího flank steaku se šalotkovo-pepřovou omáčkou, pečené brambory, salátek (1) 150,-

ČT

Uzený vývar s masem a kroupami (1,9) 12,-

1) Grilovaná vinná klobása, bramborovo – pórkové pyré, znojemský okurek (1,3,7) 105,-

2) Grilovaný kuřecí steak na šopském salátu, celozrnná bagetka (1,3,7) 120,-

3) Pečená kachna na červeném víně, houskové knedlíky, červené zelí (1) 130,-

4) Medailonky z hovězího flank steaku se šalotkovo-pepřovou omáčkou, pečené brambory, salátek (1) 150,-

         ♦         

PA

Bramborový krém s hříbky a slaninou (1,7) 12,-

1) Francouzské brambory s uzeným masem, zelný salát s koprem (3,7) 105,-

2) Krůtí ražniči, hranolky, cibule, hořčice, domácí tatarská omáčka (1,3,7,10) 115,-

3) Steak z vepřové krkovičky s kovbojskými fazolemi, bramboráčky (1,3,7)125,-

4) Medailonky z hovězího flank steaku se šalotkovo-pepřovou omáčkou, pečené brambory, salátek (1) 150,-

                   ♦                      

Dezert na tento týden

Horké maliny se zmrzlinou a šlehačkou (3,7) 30,-

Za polévku objednanou samostatně (bez hlavního chodu) účtujeme 40,-

Stravenky přijímáme pouze PO – PA od 11.00 – 15.00 hodin!!!

Na stravenky vracíme do 5,-Kč

Telefon pro rezervace: 495 585 082

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Aktuální nabídku menu a jídelního lístku naleznete na www.inflagrantihk.cz

Otevírací doba: Po – Ne, od 11.00 do 23.00

Provozovatel: Restaurace Inflagranti s.r.o. , IČ: 28830636

Víkendové menu

Víkendové menu :

22.2. - 24.2.2019

 

Polévka: Bramborový krém s hříbky a slaninou (1,7) 

 

Hlavní chod : 150g  Kančí medailónky na červeném víně s brusinkami domácí bramboráčky s hříbky a slaninou (1)

 

Cena :  249,-Kč

 

Novinky

 

Pivní novinka na Únor 2019

 

"Ležák 6 CHMELŮ" 0,4l, spodní kvašení, 5,1%alk., filtrované světlé pivo 39,-Kč

 

 

Sezóní nabídka  nápojů 

 

Malinový sekt 0,5% alk. 0,1l  45,-Kč

 

Aperol Spritz 0,16l  75,-Kč

 

Čaj z čerstvého zázvoru nebo máty 45,-Kč

 

Domácí teplý pomeranč s hřebíčkem  45,-Kč

 

Domácí teplý černý bez 45,-Kč

 

Domácí teplá meruňka s badyánem a skořicí 45,-Kč

 

Limonáda dle nabídky 50,-Kč

 

Cider s příchutí černého bezu a limetky 0,3l   70,-Kč

 

Cider Kingswood 0,4l  50,-Kč